Kundaliniyoga i Kungsbacka

Hej och god morgon alla min härliga läsare och välkomna till bloggen den här dagen också. Som ni vet så skriver jag mycket om musik här på bloggen eftersom bra musik är en av de saker som får mig att koppla av. Jag har rätt svårt att fokusera och det beror på att jag har ADHD. Jag brukar ge er läsare som också har svårt att tagga ner tips på musik att lyssna på i avslappningssyfte. För några veckor sedan börjat med kundaliniyoga i Kungsbacka och det är också en sådan sak som får mig att må så otroligt bra så jag tänker berätta om detta på bloggen idag. Jag har en tanke med det här inlägget förstås, och det är att tipsa er om företaget The Temple of Power. 

Kundaliniyoga är en speciell form av yoga som passar särskilt bra för mig med ADHD. Det här är en yoga som förstås kan vara bra för de allra flesta oavsett om de har en bokstavsdiagnos eller inte. Jag får med hjälp av denna yoga ett helt annat fokus och går ner i varv, och så bra som jag mår sedan jag började vara med på denna kundaliniyoga i Kungsbacka var det länge sedan jag mådde. Det här är en perfekt aktivitet att vara med på om man vill hitta ett inre lugn och få hjälp till att kunna hantera livet även när det är stressigt. Det är också en väldigt duktig yogainstruktör som heter Anette som håller i denna kundaliniyoga i Kungsbacka. Nu vet ni i alla fall om att det här finns och jag hoppas att ni ger er själva den här chansen att vara med på denna kundaliniyoga för jag kan lova er att ni kommer att må jättebra om ni börjar med det. 

 

Du gillar kanske också...