Nagelförlängning på Kungsholmen

Hej och välkomna tillbaka hit, alla mina fina läsare! Jag hoppas att alla mår bra och har haft en produktiv vecka. Det vet jag i varje fall att jag har haft. Har ni någonting roligt planerat inför helgen? Eller ska ni kanske bara helt enkelt ta det lugnt? Skriv gärna nere i kommentarerna! Själv så har jag lite roligt planerat, men det är någonting som jag hade tänkt att jag skulle skriva om i ett annat inlägg lite senare. I detta inlägg så hade jag tänkt skriva om det här med nagelförlängning och vart man ska gå för att fixa sina naglar om man befinner sig i Solna, Vasastan eller på Kungsholmen exempelvis.

Som många av er kanske redan vet om så brukar jag ju faktiskt skriva om musik och fritid här på bloggen egentligen, men under den senaste tiden så har det varit oerhört många av er som har hört av er just angående mina naglar och vill veta vart någonstans jag vänder mig då jag vill få dem fina och prydliga. Det företaget som jag personligen då vänder mig till heter inget annat än NailsByAlrenius och det är även detta företag som jag idag skulle vilja rekommendera till alla ni som nu är intresserade av detta. Jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig till just NailsByAlrenius av en nära vän till mig och det är jag oerhört glad över att jag blev, för nu för tiden så känner jag mig verkligen alltid lika nöjd med mina naglar. Hur som helst så tänkte jag försöka att hålla det här inlägget så kort som möjligt, men jag hoppas ändå att detta nu kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er som befinner er någonstans i Stockholm och är intresserade av att förlänga eller helt enkelt bara fixa naglarna på ett professionellt och snyggt vis!

Du gillar kanske också...