En riktigt bra ansiktsbehandling å Östemalm

God morgon, god morgon på er alla härliga människor och riktigt varmt välkomna in till bloggen ska ni vara även idag. Äntligen har det blivit lite ljusare ute igen efter ett par mörka vintermånader. Det är verkligen tur för mig att jag har klarat ännu några veckor med dessa korta dagar men så finns det ju en skönhetssalong där jag har fått en riktigt bra ansiktsbehandling på Östermalm och dit har jag gått och fått både ny energi och en snyggare hy. Den här salongen heter JJ Skin & Beauty och detta är ett ställe som jag verkligen tycker mycket om. Jag älskar Stockholm och Sverige och skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bo någon annanstans men när solen försvinner nästan helt under några veckor varje år är det viktigt åtminstone för mig, att kunna göra något för mig själv för att må bättre. Jag känner att jag har väldigt stor nytta av det här med att gå dit och få en ansiktsbehandling. Det är så torr luft ute på vinterhalvåret också och tack vare att jag går och får en ansiktsbehandling på Östermalm på JJ Skin & Beauty så har jag fått en vackrare och fräschare hy och tycker åtminstone själv att jag ser lite yngre ut än vad jag faktiskt är. 

 

JJ Skin & Beauty det är ett ställe för oss som vill ha hjälp med något inom ansiktsbehandling, vaxning eller fransar på Östermalm men på grund av att den här salongen är så bra så kommer kunder dit från andra delar av stan också. Ja det finns också väldigt mycket mer som erbjuds där som till exempel massage och pedikyr. Jag tycker verkligen att du som nu är intresserad av att gå dit ska gå in på deras hemsida, där kan du boka in en tid, eller kolla in JJ Skin & Beauty både på Facebook och på Instagram. 

Du gillar kanske också...